Ingrediënten
- 125 g amandelmeel (klik)
- 45 g roomkaas
- 30 g bruine suikervervanger (klik)
- 1 ei
- 20 g gesmolten roomboter
- 1/2 tl wijnsteenbakpoeder (klik)
- klein snufje zout
- 90 g gepureerde aardbeien
- 60 g smeltchocolade
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 160c.
Meng het amandelmeel, roomkaas, bruine suikervervanger, ei, boter, wijnsteenbakpoeder en zout tot een geheel.
Verdeel het mengsel over 6 muffin vormpjes en maak er een kuiltje in zodat je daar straks jam in kan lepelen.
Zet de muffin vormpjes ongeveer 20 minuten in de oven tot de koekjes goudbruin zijn geworden.
Verdeel vervolgens de jam over de koekjes.
Smelt de chocolade au-bain marie en verdeel de chocolade over de jam.
Laat de koekjes tot slot in de koelkast uitharden.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, pie, pims, koek, koekjes, pims koekjes,