Omschrijving
Ik heb deze springvorm gebruikt.
Ingrediënten
Bodem:
- 125 g amandelmeel (klik)
- 1 eiwit
- 50 g gesmolten roomboter
- 10 g erythritol (klik)
- 5 g cacaopoeder
Vulling:
- 400 g roomkaas
- 150 g pindakaas (klik)
- 30 g erythritol (klik)
- 250 ml slagroom
- 3 blaadjes gelatine
Topping:
- 30 g puurste chocolade
- Salty caramel saus (klik)
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 160c.
Meng de ingrediënten van de bodem tot een egale massa, verdeel het over de bodem van een springvorm en druk het aan met de bolle kant van een lepel.
Bak de bodem 25 minuten in de oven.
Maak ondertussen de vulling door de roomkaas, erythritol en slagroom toe en mix het tot een luchtig geheel. Voeg tot slot de pindakaas toe en meng het tot een egaal mengsel.
Laat de bodem afkoelen.
Week de gelatineblaadjes enkele minuten wellen in koud water.
Los de gelatineblaadjes op in een pannetje met 3 el water en voeg het al roerende toe aan het roomkaasmengsel.
Laat de taart minimaal 3 uur opstijven in de koelkast en garneer tot slot de Snickertaart met caramelsaus en fijngehakte chocolade.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, taart, snickers, caramel,