Snickers taart!

Daar is dan de wednesday challenge van deze week!! Het is mijn versie van een Snickers taart geworden! Er zitten weliswaar geen echte Snickers in, maar wel de touch van chocolade, pindakaas én caramel! Hij is machtig, heerlijk romig, vol van smaak en natuurlijk, net zoals al mijn recepten, makkelijk om te maken!

Klik hier voor meer taart recepten.

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Koolhydraatarme Snickers taart!

  • Bereidingstijd: 3 uur en 45 minuten
  • Porties: 8
  • Aantal koolhydraten: 4.2 g khd per punt

Omschrijving

Ik heb deze springvorm gebruikt.


Ingrediënten

Bodem:

Vulling:

Topping:


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Meng de ingrediënten van de bodem tot een egale massa, verdeel het over de bodem van een springvorm en druk het aan met de bolle kant van een lepel.
Bak de bodem 25 minuten in de oven.

Maak ondertussen de vulling door de roomkaas, erythritol en slagroom toe en mix het tot een luchtig geheel. Voeg tot slot de pindakaas toe en meng het tot een egaal mengsel.

Laat de bodem afkoelen.

Week de gelatineblaadjes enkele minuten wellen in koud water.
Los de gelatineblaadjes op in een pannetje met 3 el water en voeg het al roerende toe aan het roomkaasmengsel.

Laat de taart minimaal 3 uur opstijven in de koelkast en garneer tot slot de Snickertaart met caramelsaus en fijngehakte chocolade.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, taart, snickers, caramel,

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

14 Comments

  1. Avatar foto

    Hay Oahn, welke maat springvorm gebruik je voor deze taart?

  2. Avatar foto

    Hoi Oanh, welke pindakaas gebruik jij het liefst?

  3. Avatar foto

    Ik heb een vraag: voor het omzetten van enkele recepten wil ik graag weten in welke verhouding suiker en sukrin+ staan. 100 gram gewone suiker = ?? gram sukrin+

  4. Avatar foto

    hoi! klinkt goed! Hoeveel cm springvorm heb je gebruikt bij dit recept? 🙂 En klopt het dat het 250 gram slagroom is (dus al geklopt) of moet dit ML zijn?

  5. Avatar foto
    miranda van den boezem

    ga het zeker maken maar moet de slagroom opgeklopt zijn voor het met de roomkaas gemengd wordt?

  6. Avatar foto

    Te lekker deze, hem m vanmorgen gemaakt 😍😋

  7. Avatar foto
    Simone Visser

    Ik vind hem helaas niet smaken naar een snickertaart… 😔 Ook niet zo lekker… Maar zag er mooi uit! Kaas met pindakaas.. Misschien moet je ervan houden..

  8. Avatar foto

    Hi, heb je ook een alternatief voor de gelatine?

  9. Avatar foto

    Oeh, dit klinkt heerlijk! Ik vier volgende week mijn verjaardag, dus dit komt goed uit. Vraagje: Ik ben zelf niet zo dol op pinda’s of pindakaas in zoetigheden, door wat voor iets kan ik de pindakaas vervangen?

  10. Avatar foto

    Geweldige taart dit! Met de bestelde karamelsaus en ook chocolade saus gemaakt, ipv chocolade schaafsel en heb ik er nog wat gehakte pinda’s ter garnering gebruikt. Verder gebruik ik altijd meer erytithrol /stevia (sukrin) dan jij in je recepten, maar het resultaat is top! Heerlijke taart!

  11. Avatar foto

    Hoi

    Hoelang blijft deze goed in de koelkast?

    Gr.marian

  12. Avatar foto

    Hi, op hoeveel graden zet je de oven voor het bakken van de bodem?

  13. Avatar foto

    Hoi. Heb je voor de caramel saus ook een vervanger?

  14. Avatar foto

    Heb hem gemaakt en hij is super lekker, vroeg me alleen af hoelang je hem kan bewaren en of je hem kan invriezen.

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.