Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Koolhydraatarme Tiramisu taart

  • Bereidingstijd: 50 minuten
  • Porties: 8
  • Aantal koolhydraten: 6 g khd

Omschrijving

Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.


Ingrediënten

Cake:

Cream:

Topping:


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Meng de ingrediënten voor de cake tot een egaal mengsel, schep het in een springvorm en bak het in de oven voor ongeveer 30 minuten.
Doe ondertussen de mascarpone, espresso poeder, vanille en erythritol in een schaal.
Klop de slagroom stijf in een aparte schaal en meng het vervolgens bij het mascarpone mengsel en zet het in de koelkast.
Als de cake klaar en afgekoeld is, snijd je de cake horizontaal doormidden.
Smeer het mascarpone mengsel tussen de cake lagen, erbovenop en eromheen.
Hak tot slot de chocolade in grove stukken en garneer de taart met de chocolade stukjes, cacaopoeder en frambozen.


Notities

Hij is helemaaaaal lekker als je de cake eventjes in een badje koffie legt, even laat uitlekken en vervolgens de crème verdeeld!

Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, tiramisu, taart, gebak,