Omschrijving
Ik heb er een beetje pindakaas en plakjes banaan bij gegeten. Voortreffelijk!
Ik heb deze bakvorm gebruikt!
Ingrediënten
- 100 g banaan (1 stuk)
- 25 g gesmolten roomboter
- 4 eieren
- 35 g bruine suikervervanger (klik)
- 225 g amandelmeel (klik)
- 2 tl wijnsteenbakpoeder (klik)
- snufje zout
- 100 g Griekse yoghurt
Topping:
- banaan
- kaneel
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 175c.
Pureer de banaan en meng het met de rest van de ingrediënten (behalve de topping) tot een egaal mengsel en schep het in een cakevorm.
Snijd voor de topping nog extra plakjes voor de topping.
Leg de plakjes banaan bovenop het bananenbrood en strooi er nog wat kaneel over.
Bak het bananenbrood 35 minuten in de oven.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, bananen, bananenbrood, brood, broodjes, cake