Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Koolhydraatbeperkt rozijnenbrood!

  • Bereidingstijd: 40 minuten
  • Porties: 12
  • Aantal koolhydraten: 3.8 g khd per portie

Omschrijving

Ik heb deze bakvorm gebruikt!


Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Maal de macadamianoten ongeveer 30 seconden fijn in de keukenmachine tot een soort notenpasta substantie.
Scheid de eieren en klop het eiwit stijf met een snufje zout.
Meng de eidooiers met de rest van de ingrediënten behalve de schaafsel en spatel het mengsel luchtig door de stijfgeklopte eiwitten.
Schep het mengsel in de bakvorm, strooi het schaafsel erover en bak het 30 minuten in de oven.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, rozijnen, rozijnen brood, brood, cake