Ingrediënten
- 30 g kokosmeel (klik)
- 50 g amandelmeel (klik)
- 3 g psylliumvezels (klik)
- 1/4 tl xanthaangom (klik)
- 1 tl Italiaanse kruiden
- 80 ml warm water
- 5 ml appelazijn
- 1 ei
- 25 g geraspte kaas
- snufje zout
Toppings:
- tomatenpuree
- paprika
- champignons
- geraspte kaas
- uien
- salami
- ham
- Italiaanse kruiden
Bereidingswijze
Meng alle ingredienten van de pizzabodem en maak er 8 bolletjes van.
Maak de bolletjes plat en beleg de pizzabodems met tomatenpuree en de gewenste toppings.
Bak de pizzas in de pizzarette of de oven tot de kaas goudbruin gesmolten is.
Notities
Maak 2 grotere pizza’s van hetzelfde deeg!
Sleutelwoorden: pizza, pizzabodem, pizzarette, koolhydraatarm, keto, glutenvrij,