Mini pizza’s!

Van de week heb ik een pizzarette op de kop getikt. Het lijkt mij zo gezellig om in het weekend met familie en vrienden te genieten van eigen gemaakte pizza’s! Natuurlijk is dat het allerlekkerst met home made pizzabodems en je eigen favoriete pizza beleg. Ik heb de pizza’s belegd met tomatenpuree, paprika, champignons en geraspte kaas. Maar salami, uitjes, olijfjes en ham is ook altijd verrukkelijk!

Klik hier voor meer pizza recepten.

Bekijk mijn kookboeken hier voor meer exclusieve recepten.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Mini pizza’s!

  • Bereidingstijd: 30 minuten
  • Porties: 8 mini pizza’s
  • Aantal koolhydraten: 1,5 g khd per pizza

Ingrediënten

Toppings:

  • tomatenpuree
  • paprika
  • champignons
  • geraspte kaas
  • uien
  • salami
  • ham
  • Italiaanse kruiden

Bereidingswijze

Meng alle ingredienten van de pizzabodem en maak er 8 bolletjes van.
Maak de bolletjes plat en beleg de pizzabodems met tomatenpuree en de gewenste toppings.
Bak de pizzas in de pizzarette of de oven tot de kaas goudbruin gesmolten is.


Notities

Maak 2 grotere pizza’s van hetzelfde deeg!

Sleutelwoorden: pizza, pizzabodem, pizzarette, koolhydraatarm, keto, glutenvrij,

Heb je mijn Ebook, snelle en toegankelijke recepten al gezien?

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.