Van de week heb ik een pizzarette op de kop getikt. Het lijkt mij zo gezellig om in het weekend met familie en vrienden te genieten van eigen gemaakte pizza’s! Natuurlijk is dat het allerlekkerst met home made pizzabodems en je eigen favoriete pizza beleg. Ik heb de pizza’s belegd met tomatenpuree, paprika, champignons en geraspte kaas. Maar salami, uitjes, olijfjes en ham is ook altijd verrukkelijk!
Klik hier voor meer pizza recepten.
Bekijk mijn kookboeken hier voor meer exclusieve recepten.
Print
Mini pizza’s!
- Bereidingstijd: 30 minuten
- Porties: 8 mini pizza’s
- Aantal koolhydraten: 1,5 g khd per pizza
Ingrediënten
- 30 g kokosmeel (klik)
- 50 g amandelmeel (klik)
- 3 g psylliumvezels (klik)
- 1/4 tl xanthaangom (klik)
- 1 tl Italiaanse kruiden
- 80 ml warm water
- 5 ml appelazijn
- 1 ei
- 25 g geraspte kaas
- snufje zout
Toppings:
- tomatenpuree
- paprika
- champignons
- geraspte kaas
- uien
- salami
- ham
- Italiaanse kruiden
Bereidingswijze
Meng alle ingredienten van de pizzabodem en maak er 8 bolletjes van.
Maak de bolletjes plat en beleg de pizzabodems met tomatenpuree en de gewenste toppings.
Bak de pizzas in de pizzarette of de oven tot de kaas goudbruin gesmolten is.
Notities
Maak 2 grotere pizza’s van hetzelfde deeg!
Sleutelwoorden: pizza, pizzabodem, pizzarette, koolhydraatarm, keto, glutenvrij,
Heb je mijn Ebook, snelle en toegankelijke recepten al gezien?