Omschrijving
Ik heb de koeken gebakken met deze bakvorm.
Ingrediënten
- 125 g amandelmeel (je kan ook hazelnoten fijnmalen en 1:1 vervangen met amandelmeel)
- 100 g roomkaas
- 35 g gesmolten roomboter
- 1 ei
- 20 g bruine suikervervanger (klik)
- 1 tl wijnsteenbakpoeder (klik)
- snufje zout
- 1/2 tl vanille-extract (klik)
Glacè:
- sap van een kleine wortel (of sinaasappelsap)
- poedersuiker vervanger (ongeveer 3 el) (klik)
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 160c.
Meng de ingrediënten van de koeken tot een egaal mengsel.
Verdeel het mengsel over 3 bakvormpjes.
Bak de koeken 20a25minuten in de oven.
Maak ondertussen de glacé door de sap te mengen met de poedersuiker vervanger. Voeg net zoveel poedersuiker vervanger toe tot een mooie gladde glacé.
Verdeel de glacé over de koeken zodra de koeken zijn afgekoeld.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, koek, koeken, glacé, oranje,