Oranje koeken!

Het is alweer bijna koningsdag dus is het de hoogste tijd voor oranje recepten! Vandaag heb ik deze oranje koeken gemaakt. Helemaal in het thema van koningsdag, en buiten koningsdag ook heerlijk met deze gesmolten melkchocolade of pure chocolade. De “glacé” heb ik gemaakt van wortelsap, met de slow juicer gemaakt. Als je dat niet hebt kan je ook sinaasappelsap gebruiken of natuurlijk oranje kleurstof. En hoe lekker en leuk is het om deze koeken te versieren met stukjes witte chocolade of smarties van mijn winkeltje!

Ik heb de koeken gebakken met deze bakvorm.

Ingrediënten 3 stuks

3.3 khd per stuk

Koeken:

Glacè:

Bereidingswijze:

Verwarm de oven op 160c.
Meng de ingrediënten van de koeken tot een egaal mengsel.
Verdeel het mengsel over 3 bakvormpjes.
Bak de koeken 20a25minuten in de oven.
Maak ondertussen de glacé door de sap te mengen met de sukrin Melis. Voeg net zoveel Sukrin Melis toe tot een mooie gladde glacé.
Verdeel de glacé over de koeken zodra de koeken zijn afgekoeld.

Geniet ervan! X

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.