Oranje koeken!

Het is alweer bijna koningsdag dus is het de hoogste tijd voor oranje recepten! Vandaag heb ik deze oranje koeken gemaakt. Helemaal in het thema van koningsdag, en buiten koningsdag ook heerlijk met deze gesmolten melkchocolade of pure chocolade. De “glacé” heb ik gemaakt van wortelsap, met de slow juicer gemaakt. Als je dat niet hebt kan je ook sinaasappelsap gebruiken of natuurlijk oranje kleurstof. En hoe lekker en leuk is het om deze koeken te versieren met stukjes witte chocolade of smarties van mijn winkeltje!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Oranje koeken!

  • Bereidingstijd: 35 minuten
  • Porties: 3
  • Aantal koolhydraten: 3.3 g khd per koek

Omschrijving

Ik heb de koeken gebakken met deze bakvorm.


Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Meng de ingrediënten van de koeken tot een egaal mengsel.
Verdeel het mengsel over 3 bakvormpjes.
Bak de koeken 20a25minuten in de oven.
Maak ondertussen de glacé door de sap te mengen met de poedersuiker vervanger. Voeg net zoveel poedersuiker vervanger toe tot een mooie gladde glacé.
Verdeel de glacé over de koeken zodra de koeken zijn afgekoeld.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, koek, koeken, glacé, oranje,

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.