Ingrediënten
- 250 g bloemkool
- 25 g uien
- 2 teentjes knoflook
- olie
- 40 g chorizo
- 6 garnalen
- 75 g tomaten
- 75 g paprika
- 100 g courgette
- 25 g doperwten
- 10 g tomatenpuree
- 1/2 blokje bouillon
- 2 tl paprikapoeder
- 1 tl uienpoeder
- 1 tl kurkuma
- 1/2 tl kruidnagelpoeder
- snufje zout
- snufje peper
- water
Bereidingswijze
Rasp de bloemkool tot rijst en zet het apart.
Snipper het uitje, snijd de knoflook fijn en fruit het in een pan met olie.
Snijd de chorizo in stukjes en voeg het met de garnalen in de pan.
Snijd de tomaten, paprika en courgette in stukjes en voeg het met met de rest van de ingrediënten in de pan.
Schenk ongeveer 50 ml water bij het geheel en laat het pruttelen tot de groenten gaar zijn gekookt.
Sleutelwoorden: paella, rijst, Spaans, eenpans, gerecht, eenpansgerecht, koolhydraatarm, lowcarb, keto,