Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Paella!

  • Bereidingstijd: 30 minuten
  • Porties: 2 personen

Ingrediënten

  • 250 g bloemkool
  • 25 g uien
  • 2 teentjes knoflook
  • olie
  • 40 g chorizo
  • 6 garnalen
  • 75 g tomaten
  • 75 g paprika
  • 100 g courgette
  • 25 g doperwten
  • 10 g tomatenpuree
  • 1/2 blokje bouillon
  • 2 tl paprikapoeder
  • 1 tl uienpoeder
  • 1 tl kurkuma
  • 1/2 tl kruidnagelpoeder
  • snufje zout
  • snufje peper
  • water

Bereidingswijze

Rasp de bloemkool tot rijst en zet het apart.
Snipper het uitje, snijd de knoflook fijn en fruit het in een pan met olie.
Snijd de chorizo in stukjes en voeg het met de garnalen in de pan.
Snijd de tomaten, paprika en courgette in stukjes en voeg het met met de rest van de ingrediënten in de pan.
Schenk ongeveer 50 ml water bij het geheel en laat het pruttelen tot de groenten gaar zijn gekookt.


Sleutelwoorden: paella, rijst, Spaans, eenpans, gerecht, eenpansgerecht, koolhydraatarm, lowcarb, keto,