Paella!

Deze ochtend ben ik vroeg aan de slag gegaan met de challenge! Het is deze overheerlijk paella geworden, super smaakvol en makkelijk om te maken. Voor de mensen die op de camping aan het genieten zijn ook ideaal, want het is ook nog eens een praktisch eenpansgerecht!
Ik heb garnalen gebruikt, maar het is ook heerlijk met allerlei soorten seafood en bijvoorbeeld kipfilet.

Klik hier voor meer diner inspiratie!

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Paella!

  • Bereidingstijd: 30 minuten
  • Porties: 2 personen

Ingrediënten

  • 250 g bloemkool
  • 25 g uien
  • 2 teentjes knoflook
  • olie
  • 40 g chorizo
  • 6 garnalen
  • 75 g tomaten
  • 75 g paprika
  • 100 g courgette
  • 25 g doperwten
  • 10 g tomatenpuree
  • 1/2 blokje bouillon
  • 2 tl paprikapoeder
  • 1 tl uienpoeder
  • 1 tl kurkuma
  • 1/2 tl kruidnagelpoeder
  • snufje zout
  • snufje peper
  • water

Bereidingswijze

Rasp de bloemkool tot rijst en zet het apart.
Snipper het uitje, snijd de knoflook fijn en fruit het in een pan met olie.
Snijd de chorizo in stukjes en voeg het met de garnalen in de pan.
Snijd de tomaten, paprika en courgette in stukjes en voeg het met met de rest van de ingrediënten in de pan.
Schenk ongeveer 50 ml water bij het geheel en laat het pruttelen tot de groenten gaar zijn gekookt.


Sleutelwoorden: paella, rijst, Spaans, eenpans, gerecht, eenpansgerecht, koolhydraatarm, lowcarb, keto,

Bekijk mijn ebook voor meer makkelijke, snelle en toegankelijke recepten!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.