Ingrediënten
- 25 g koolhydraatarme fusilli (klik hier)
- 40 g rucola
- 25 g paprika
- 50 g komkommer
- 40 g avocado
- 10 g rode ui
- 50 g feta
- 30 g zongedroogde tomaten
- 4 el olie van de zongedroogde tomaten
- 1 teentje knoflook
- snuf peper
- snuf zout
- snuf Italiaanse kruiden
Bereidingswijze
Kook de fusilli 8a9 minuten in een pannetje kokend water, giet het af en spoel het af met koud water.
Was de rucola en verdeel het op een bord.
Snijd de paprika, komkommer en avocado in stukjes en meng het door de rucola.
Snijd de feta en zongedroogde tomaten en kneus het knoflookteentje en met het door elkaar.
Voeg de peper, zout en Italiaanse kruiden toe en meng het door de salade.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, pasta, fusilli, salade, maaltijd salade, keto, Low Carb,