Pastasalade met fusilli

Ik heb voor de lunch deze frisse pastasalade gemaakt met fusilli. Een van mijn favoriete salades op dit moment. Hij is lekker gekruid, heeft een beetje pit en is lekker fris. Tevens ook erg lekker om mee te nemen onderweg of bij de bbq! Ik neem het vaak mee in een pot met onderin de dressing, daarbovenop de gesneden groenten, de fusilli (shop hier) en bovenop de rucola. Zo blijft alles lekker vers!

Hier komt het recept:

Ingrediënten 1 persoon

 8.6 g khd 

  • 25 g koolhydraatarme fusilli (klik hier)
  • 40 g rucola
  • 25 g paprika
  • 50 g komkommer
  • 40 g avocado
  • 10 g rode ui
  • 50 g feta
  • 30 g zongedroogde tomaten
  • 4 el olie van de zongedroogde tomaten 
  • 1 teentje knoflook
  • snuf peper
  • snuf zout
  • snuf Italiaanse kruiden

Bereidingswijze:

Kook de fusilli 8a9 minuten in een pannetje kokend water, giet het af en spoel het af met koud water.
Was de rucola en verdeel het op een bord. 
Snijd de paprika, komkommer en avocado in stukjes en meng het door de rucola.
Snijd de feta en zongedroogde tomaten en kneus het knoflookteentje en met het door elkaar.
Voeg de peper, zout en Italiaanse kruiden toe en meng het door de salade.

Enjoy!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.