Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Pencees koeken!

  • Bereidingstijd: 30 minuten
  • Porties: 2
  • Aantal koolhydraten: 4,5 g khd per stuk

Omschrijving

Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.


Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Meng alle ingrediënten behalve de marsepein, eidooiertje en amandelschaafsel tot een homogene massa.
Verdeel 2/3 deel van het mengsel over 2 vormpjes en leg de marsepein erbovenop.

Verdeel de rest van het deeg over de vormpjes, strijk de koeken met het eidooiertje en bak de koeken 20a25 minuten in de oven.

Laat de koeken volledig afkoelen voordat je ze uit de bakvormpjes haalt.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, koeken, koek, gebak, marsepein, pencee,