Pencees koeken!

Als extra challenge heb ik deze pencees koeken gemaakt! Het zijn koeken gevuld met spijs, of in dit geval met deze koolhydraatarme marsepein. Allebei mogelijk en allebei super lekker!

Liever maken met spijs? Maak dan de spijs volgens dit recept.

Ik heb de koeken gemaakt met deze bakvorm.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Pencees koeken!

  • Bereidingstijd: 30 minuten
  • Porties: 2
  • Aantal koolhydraten: 4,5 g khd per stuk

Omschrijving

Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.


Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Meng alle ingrediënten behalve de marsepein, eidooiertje en amandelschaafsel tot een homogene massa.
Verdeel 2/3 deel van het mengsel over 2 vormpjes en leg de marsepein erbovenop.

Verdeel de rest van het deeg over de vormpjes, strijk de koeken met het eidooiertje en bak de koeken 20a25 minuten in de oven.

Laat de koeken volledig afkoelen voordat je ze uit de bakvormpjes haalt.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, koeken, koek, gebak, marsepein, pencee,

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.