Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Pizza slices

  • Bereidingstijd: 40 minuten
  • Porties: 8
  • Aantal koolhydraten: Rode ui slice: 3 g khd per slice. Klassieke pizza slice: 3,35 g khd per slice

Ingrediënten

Topping rode ui:

  • 40 g rode ui
  • 25 g olijven
  • 15 g geraspte kaas
  • snufje Italiaanse kruiden

Topping klassiek:

  • 25 g tomatenpuree
  • 35 g kastanjechampignons
  • 50 g snoeptomaten
  • 15 g geraspte kaas
  • snufje Italiaanse kruiden

Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Smelt de geraspte mozzarella, geraspte parmezaanse kaas en roomkaas in een pannetje of magnetron. Meng de amandelmeel, ei, xanthaangom, zout en italiaanse kruiden erbij tot een mooie egale deeg.
Leg het deeg tussen 2 vellen bakpapier en rol het deeg tot een rechthoekige pizzabodem. Snijd de pizzabodem in 8 stukken en beleg de pizza slices met de topping met als laatst de geraspte kaas en Italiaanse kruiden.
Bak de pizza slices 20-25 minuten in de oven


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, pizza,