Omschrijving
Ik heb deze bakvorm gebruikt.
Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.
Ingrediënten
- 100 g koolhydraatarme witte chocolade (klik hier)
- 200 g roomboter
- 5 eieren
- 40 g bruine suikervervanger (klik)
- 1 tl vanille-extract (klik)
- 1 tl rode kleurstof
- snuf zout
- 175 g amandelmeel (klik)
- 20 g eiwitpoeder (klik)
- 20 g cacaopoeder
- 100 g volle kwark
Topping:
- 150 g witte chocolade (klik)
- 75 g frambozen
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 160c.
Smelt de chocolade en boter in de magnetron.
Meng de eieren, bruine suikervervanger en vanille-extract enkele minuten luchtig.
Voeg de rode kleurstof, amandelmeel, eiwitpoeder, cacaopoeder en kwark erbij en meng het tot een egaal mengsel.
Voeg tot slot de gesmolten chocolade erbij, meng het tot een egale massa en schep het geheel in de bakvorm.
Bak de brownie 30 minuten in de oven.
Smelt ondertussen de witte chocolade.
Laat de brownie afkoelen, smeer de chocolade erover, snijd het in stukjes en leg op elk stukje een framboos.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, brownie, fudge, witte, chocolade, frambozen