Red Velvet brownies met witte chocolade!

Hier is de challenge van deze week! In eerste instantie wilde ik Brittisch Crumpets maken voor een heerlijke Valentijns ontbijt, brunch of lunch. Helaas is die mislukt. Maar deze daarentegen is super lekker geworden! Red velvet brownies met een topping van witte chocolade. Super lekker als traktatie voor andere en jezelf. En hoe leuk is het om deze met kerst te maken?

Ik de brownies gemaakt met deze bakvorm.

Meer brownie achtige recepten vind je hier!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Red Velvet brownies met witte chocolade!

  • Bereidingstijd: 35 minuten
  • Porties: 12
  • Aantal koolhydraten: 2.8 g khd per stukje

Omschrijving

Ik heb deze bakvorm gebruikt.

Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.


Ingrediënten

Topping:


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Smelt de chocolade en boter in de magnetron.
Meng de eieren, bruine suikervervanger en vanille-extract enkele minuten luchtig.
Voeg de rode kleurstof, amandelmeel, eiwitpoeder, cacaopoeder en kwark erbij en meng het tot een egaal mengsel.
Voeg tot slot de gesmolten chocolade erbij, meng het tot een egale massa en schep het geheel in de bakvorm.
Bak de brownie 30 minuten in de oven.

Smelt ondertussen de witte chocolade.
Laat de brownie afkoelen, smeer de chocolade erover, snijd het in stukjes en leg op elk stukje een framboos.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, brownie, fudge, witte, chocolade, frambozen

Bestel mijn boek voor meer exclusieve recepten:

One Comment

  1. Elly Lagerweij

    Hoi Oanh

    Wat wordt er gebruikt als rode kleurstof?

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.