Ingrediënten
- 100 g broccoli
- 150 g wortelpeterselie
- 75 g uien
- snufje zout
- snufje peper
- 1 afgestreken el paprikapoeder
- 100 g champignons
- 150 g ham
- 75 g geraspte kaas
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 160c.
Kook de broccoli beetgaar en zet het apart.
Rasp de wortelpeterselie en snijd de ui in ringen.
Bak de wortelpeterselie met de uien in een pan met een scheutje olie en voeg naar smaal peper en zout toe.
Snijd ondertussen de champignons in plakjes en de ham in stukjes, voeg het bij de rest in de pan en bak het enkele minuten totdat de wortelpeterselie wat zachter is geworden.
Schep het geheel met de broccoli in een ovenschaal en verdeel de kaas over het gerecht.
Bak het 20a25 minuten in de oven totdat de kaas goudbruin is gebakken.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, rösti, ovenschotel