Rösti ovenschotel

Wortelpeterselie is een goede vervanger voor aardappels. Je maakt er onder andere de lekkerste rösti mee. Ik heb dit keer een ovenschotel gemaakt met de ingrediënten die ik ook gebruik voor koolhydraatarme rösti’s. Heerlijke comfort food. Met stukjes ham, kaas, uien en kaas. Die combinatie is al helemaal lekker!

Ingrediënten 2 personen

 7.8 g khd per portie 

  • 100 g broccoli
  • 150 g wortelpeterselie
  • 75 g uien
  • snufje zout
  • snufje peper
  • 1 afgestreken el paprikapoeder
  • 100 g champignons
  • 150 g ham
  • 75 g geraspte kaas

Bereidingswijze:
Verwarm de oven op 160c.
Kook de broccoli beetgaar en zet het apart.
Rasp de wortelpeterselie en snijd de ui in ringen.
Bak de wortelpeterselie met de uien in een pan met een scheutje olie en voeg naar smaal peper en zout toe.
Snijd ondertussen de champignons in plakjes en de ham in stukjes, voeg het bij de rest in de pan en bak het enkele minuten totdat de wortelpeterselie wat zachter is geworden.
Schep het geheel met de broccoli in een ovenschaal en verdeel de kaas over het gerecht.
Bak het 20a25 minuten in de oven totdat de kaas goudbruin is gebakken.

Geniet! X

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.