Ingrediënten
- 250 g varkensfilet lapjes
- 20 ml sojasaus
- 2 tl knoflookpoeder
- 2 tl nasi kruiden
- snufje gemberpoeder
- snufje gemalen komijnzaad
- snufje uienpoeder
- 1 tl sambal
- 6 plakjes ontbijtspek
- 100 g snoeppaprika’s
- 100 g champignons
Bereidingswijze
Snijd de varkensfilet in blokjes en marineer het in sojasaus, knoflooksletten, nasi kruidenmix, gemberpoeder, komijnzaad, uienpoeder en sambal. (Het lekkerst is om de blokjes een paar uur of de nacht gemarineerd in de koelkast te laten staan) Rijg de blokjes vervolgens aan sateprikkers en wikkel het spek eromheen. Snijd de paprika’s en champignons in blokjes. Bak de sticks en de gesneden groenten (en de overige marinade) enkele minuten gaar in een pan met kokosolie.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, Saigon, sticks, bbq, Barbecue, sate