Saigon sticks!

Afgelopen woensdag heb ik deze namelijk gemaakt naar aanleiding van de Wednesday Challenge op mijn Foodblog op facebook. Het zijn heerlijke sticks die je ook op de bbq kan bakken. De snoeppaprika’s, champignons en bijvoorbeeld deze nasi of bami maakt het helemaal compleet!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Saigon sticks!

  • Auteur: Oanh
  • Bereidingstijd: 20 minuten
  • Porties: 2
  • Aantal koolhydraten: 5 g khd per portie

Ingrediënten

  • 250 g varkensfilet lapjes
  • 20 ml sojasaus
  • 2 tl knoflookpoeder
  • 2 tl nasi kruiden
  • snufje gemberpoeder
  • snufje gemalen komijnzaad
  • snufje uienpoeder
  • 1 tl sambal
  • 6 plakjes ontbijtspek
  • 100 g snoeppaprika’s
  • 100 g champignons

Bereidingswijze

Snijd de varkensfilet in blokjes en marineer het in sojasaus, knoflooksletten, nasi kruidenmix, gemberpoeder, komijnzaad, uienpoeder en sambal. (Het lekkerst is om de blokjes een paar uur of de nacht gemarineerd in de koelkast te laten staan) Rijg de blokjes vervolgens aan sateprikkers en wikkel het spek eromheen. Snijd de paprika’s en champignons in blokjes. Bak de sticks en de gesneden groenten (en de overige marinade) enkele minuten gaar in een pan met kokosolie.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, Saigon, sticks, bbq, Barbecue, sate

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.