Ingrediënten
- 1 ei
- 50 g roomkaas
- 35 ml ongezoete amandelmelk
- 75 g amandelmeel (klik)
- 10 g eiwitpoeder (klik)
- 15 g erythritol (klik)
- 1/2 tl wijnsteenbakpoeder (klik)
- snufje zout
- garnering:Â salty caramel saus (klik)Â &Â poedersuikervervanger (klik)
Bereidingswijze
Zet de pannenkoeken maker aan en draai de temperatuur regelaar op de lage warmtestand zodat het streepje recht in het midden staat.
Doe in beide vormen een beetje kokosolie of spray het in met olijfolie.
Mix het ei luchtig met de roomkaas en melk en meng alle ingrediënten tot een egaal mengsel.
Verdeel het mengsel over beide vormpjes en bak de pannenkoeken ongeveer 5 minuten in het apparaat.
Garneer de pannenkoeken met de salty karamelsaus en eventueel met poedersuikervervanger.
Notities
Je kunt de pannenkoeken ook in de oven maken. Bak de pannenkoeken dan bijvoorbeeld in deze bakvorm voor 25 minuten op 160c!
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, caramel, karamel, pannenkoek, pannenkoekenmaker,