Omschrijving
Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.
Ingrediënten
- 1 ei
- 150 g volle kwark
- 75 g amandelmeel (klik)
- 15 g eiwitpoeder (klik)
- 1 el speculaaskruiden
- 1 tl wijnsteenbakpoeder (klik)
- snufje zout
- 15 g bruine suikervervanger (klik)
Bereidingswijze
Zet de pannenkoeken maker aan en draai de temperatuur regelaar op de lage warmtestand zodat het streepje recht in het midden staat.
Doe in beide vormen een beetje kokosolie of spray het in met olijfolie.
Mix het ei luchtig met de kwark en meng alle ingrediënten tot een egaal mengsel.
Verdeel het mengsel over beide vormpjes en bak de speculaasbroodjes ongeveer 5 minuten in het apparaat.
Garneer de speculaasbroodjes bijvoorbeeld met poedersuikervervanger!
Notities
Je kan de broodjes ook in de oven maken. Bak de broodjes dan bijvoorbeeld in deze bakvorm voor 25 minuten op 160c!
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, speculaas, pannenkoek, brood, broodjes, pannenkoekenmaker,