Speculaas broodjes!

Deze speculaas broodjes is er een van en ze zijn hĆØĆØrlijk als verwen ontbijtje met bijvoorbeeld een beetje boter, als je koolhydaatbeperkt eet zijn plakjes banaan er ook erg lekker op, of gewoon een beetje bruine suikervervanger ofĀ Ā poedersuikervervanger!Ā Ze zijn onwijs simpel om te maken, zĆ² op tafel getoverd en ook mega lekker met wat bessen!

Klik hier voor meer pannenkoekenmaker recepten.

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Speculaas broodjes!

  • Bereidingstijd: 15 minuten
  • Porties: 2
  • Aantal koolhydraten: 3 g khd per stuk

Omschrijving

Klik op de gekleurde ingrediƫnten om te zien welke producten ik gebruik.


Ingrediƫnten


Bereidingswijze

Zet de pannenkoeken maker aan en draai de temperatuur regelaar op de lage warmtestand zodat het streepje recht in het midden staat.
Doe in beide vormen een beetje kokosolie of spray het in met olijfolie.
Mix het ei luchtig met de kwark en meng alle ingrediƫnten tot een egaal mengsel.
Verdeel het mengsel over beide vormpjes en bak de speculaasbroodjes ongeveer 5 minuten in het apparaat.

Garneer de speculaasbroodjes bijvoorbeeld metĀ poedersuikervervanger!


Notities

Je kan de broodjes ook in de oven maken. Bak de broodjes dan bijvoorbeeld inĀ deze bakvormĀ voor 25 minuten op 160c!

Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, speculaas, pannenkoek, brood, broodjes, pannenkoekenmaker,

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

2 Comments

  1. Stefan Thijs

    Hoi oanh, ik maak bijna dagelijks je pannenkoekjes, en wissel af met eiwitpoeders qua smaak. Echter blijven ze best droog vind ik zelf, is daar wat aan te doen? Ik dacht zelf aan de eiwitten eerst te kloppen voor te mengen.

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.