Omschrijving
Heb je deze bolletjes al eens gemaakt? Die zijn ook heerlijk!
Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.
Ingrediënten
- 75 g (5 ruime el) amandelmeel (klik)
- 2 el psylliumvezels poedervorm (klik)
- 4 ruime el lijnzaadmeel (klik)
- 1 el pompoenpitten
- 2 tl wijnsteenbakpoeder (klik)
- snufje zout
- snufje oregano
- snufje paprikapoeder
- 1 eiwit
- 1 heel ei
- 75 ml heet water
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 160c.
Meng de droge ingrediënten samen.
Doe vervolgens de eiwitten en het eitje bij de droge ingrediënten en meng dit goed samen met het hete water.
Laat het even staan en maak na enkele minuten een stokbrood van het deeg.
Strooi wat pompoenpitten, sesamzaad en maanzaad over het stokbroodje en bak af voor 45 minuten.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, stokbrood, stokbroodje, brood, broodjes