Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Taart voor de lente!

  • Bereidingstijd: 3 uur en 45 minuten
  • Porties: 8
  • Aantal koolhydraten: 2.5 g khd per punt

Omschrijving

Ik heb deze springvorm gebruikt.


Ingrediënten

Bodem:

Vulling:

Garnering:

  • Rood fruit

Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Meng de ingrediënten van de bodem tot een egaal mengsel, schep het in de springvorm en druk het goed aan.
Bak de bodem 25 minuten in de oven.
Maak ondertussen de vulling door de roomkaas enkele minuten te mengen. Voeg vervolgens de slagroom, vanille en erythritol toe en meng het lobbig.
Week de gelatineblaadjes in een bakje met koud water en zet het apart.
Laat de bodem afkoelen.
Knijp de gelatineblaadjes uit en verwarm de gelatineblaadjes in een pannetje met ongeveer 3 el water.
Voeg de gelatineblaadjes aan het roomkaasmengsel en giet het mengsel over de bodem in de springvorm.
Laat de taart minimaal 3 uur opstijven in de koelkast en garneer de taart tot slot met rood fruit.

 


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, taart, lente, cheesecake