Ingrediënten
- 20 g rode ui
- 25 g rode paprika
- 25 g tomaat
- 6 witlofblaadjes
- 1 blikje tonijn
- Verse munt
Sausje:
- 3 el chili saus (klik)
- 1 el vissaus
- kneep limoensap
- klein stukje verse peper
- 1/2 teentje knoflook
Bereidingswijze
Snijd de rode ui en paprika in dunne reepjes en snijd de tomaat in kleine blokjes.
Leg de witlofblaadjes op een mooi bord.
Lek de tonijn uit en verdeel het over de witlof blaadjes met daarbovenop de ui, paprika en tomaat.
Maak ondertussen het sausje door de chilisaus te mengen met vissaus en limoensap.
Gebruik een vijzel om de peper met knoflook fijn te maken en meng het vervolgens met de chilisaus en vissaus.
Verdeel tot slot het sausje over de gevulde witlof blaadjes.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, witlof, thais, tonijn,