Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Witte Chocolade Red Velvet Taart!

  • Bereidingstijd: 1 uur en 15 minuten
  • Porties: 12
  • Aantal koolhydraten: 5.7 g khd per punt

Omschrijving

De taart heb ik met deze springvorm gemaakt.

Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.


Ingrediënten

Vulling:

Topping:


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160.
Mix de eieren met de kwark tot een luchtig mengsel en mix vervolgens de rest van de ingrediënten erbij.
Giet het mengsel in de springvorm en bak de taart 30a35 minuten in de oven.

(ik heb 2x het bovenstaande gemaakt omdat ik een mooie hoge red velvet taart wilde maken. Er stonden dus 2 springvormen in de oven)

Maak ondertussen de vulling door de chocolade au-bain marie te smelten en
laat de chocolade afkoelen.
Mix de boter luchtig en mix het vervolgens met de rest van de ingrediënten.

Laat de cake afkoelen en snijd beide stukken horizontaal doormidden.
Smeer de 4 plakken cake met de vulling en leg ze bovenop elkaar.
Versier de taart met cacaopoeder, frambozen en fijngehakte witte chocolade.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, red, velvet, taart, gebak,