Witte Chocolade Red Velvet Taart!

De challenge van gisteren is deze witte chocolade red velvet taart geworden! 😍 Een feestelijke hoge creamy taart met een vleug cacao, red velvet en witte chocolade uit Oanh’s Winkeltje 🎂 De taart is een dag later gekomen dan gepland (ik was vergeten roomkaas te kopen) maar misschien maar goed ook! Hij is namelijk extra bijzonder want het is de verjaardagskaart van Trev geworden 🎂 Trev is namelijk 3 jaar geworden vandaag! 🥳 Zò leuk om te zien hoe hij nu alles begrijpt, uit kijkt naar alle tradities die horen bij een verjaardag en in geuren en kleuren verteld welke liedjes hij wilt zingen en wat voor cadeautjes hij het liefst wilt (2 ballonnen, eentje met een auto en eentje van brandweerman Sam) 🙌🏼😝 Wij zijn super trots op hem! 🥰 Aanstaande zaterdag hebben we een klein verjaardagsfeestje in de tuin, in elk hoek een huishouden om gepaste afstand te bewaren. 👌🏼 Een tafel met lekkere versnaperingen in het midden van de tuin, daarbij een tube desinfecterende handgel en we are good to party!

Hier is het recept van de taart! (Met deze springvorm gemaakt)

Ingrediënten 12 punten

 5.7 khd per punt

Vulling:

Topping:

Bereidingswijze:

Verwarm de oven op 160.
Mix de eieren met de kwark tot een luchtig mengsel en mix vervolgens de rest van de ingrediënten erbij.
Giet het mengsel in de springvorm en bak de taart 30a35 minuten in de oven.

(ik heb 2x het bovenstaande gemaakt omdat ik een mooie hoge red velvet taart wilde maken. Er stonden dus 2 springvormen in de oven)

Maak ondertussen de vulling door de chocolade au-bain marie te smelten en
laat de chocolade afkoelen.
Mix de boter luchtig en mix het vervolgens met de rest van de ingrediënten.

Laat de cake afkoelen en snijd beide stukken horizontaal doormidden.
Smeer de 4 plakken cake met de vulling en leg ze bovenop elkaar.
Versier de taart met cacaopoeder, frambozen en fijngehakte witte chocolade.

Geniet! X

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.