Witte Chocolade Red Velvet Taart!

De challenge van gisteren is deze witte chocolade red velvet taart geworden! Een feestelijke hoge creamy taart met een vleug cacao, red velvet en witte chocolade uit Oanh’s Winkeltje. Heerlijk!

Meer taart recepten vind je hier!

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Witte Chocolade Red Velvet Taart!

  • Bereidingstijd: 1 uur en 15 minuten
  • Porties: 12
  • Aantal koolhydraten: 5.7 g khd per punt

Omschrijving

De taart heb ik metΒ deze springvormΒ gemaakt.

Klik op de gekleurde ingrediΓ«nten om te zien welke producten ik gebruik.


IngrediΓ«nten

Vulling:

Topping:


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160.
Mix de eieren met de kwark tot een luchtig mengsel en mix vervolgens de rest van de ingrediΓ«nten erbij.
Giet het mengsel in de springvorm en bak de taart 30a35 minuten in de oven.

(ik heb 2x het bovenstaande gemaakt omdat ik een mooie hoge red velvet taart wilde maken. Er stonden dus 2 springvormen in de oven)

Maak ondertussen de vulling door de chocolade au-bain marie te smelten en
laat de chocolade afkoelen.
Mix de boter luchtig en mix het vervolgens met de rest van de ingrediΓ«nten.

Laat de cake afkoelen en snijd beide stukken horizontaal doormidden.
Smeer de 4 plakken cake met de vulling en leg ze bovenop elkaar.
Versier de taart met cacaopoeder, frambozen en fijngehakte witte chocolade.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, red, velvet, taart, gebak,

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.