Omschrijving
Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.
Ingrediënten
- 15 g roomboter gesmolten
- 35 g amandelmeel (klik hier)
- 1 tl wijnsteenbakpoeder (klik hier)
- 15 g bruine suikervervanger (klik hier)
- 25 g griekse yoghurt
- 3 eidooiers
- 3 tl cacaopoeder
- Garnering: poedersuikervervanger (klik hier) en rood fruit
Bereidingswijze
Meng alle ingrediënten goed samen in een magnetron bestendig bakje en doe het 2 minuten in de magnetron op 750 watt.
Notities
Als je geen magnetron hebt kun je de cake 25 minuten in de oven doen op 160c.
Maak de mugcake met deze gesmolten chocolade voor een extra smeuïge twist!
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, mug, cake, snel, chocolade, snelle, cake