Zachte chocolade mug cake!

Ik had nog eidooiers over en heb deze overheerlijke mug cake gemaakt voor brunch! Het is altijd fijn om overgebleven ingrediënten te kunnen gebruiken voor andere lekkere gerechtjes.

Ik heb dit ovenschaaltje gebruikt (klik)

Deze mug cake is heerlijk en makkelijk om te maken! Klik hier voor meer mugcake recepten.

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Zachte chocolade mug cake!

  • Bereidingstijd: 5 minuten
  • Porties: 1
  • Aantal koolhydraten: 2 g khd

Omschrijving

Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.


Ingrediënten


Bereidingswijze

Meng alle ingrediënten tot een homogene massa en bak de mug cake in een magnetron bestendig bakje voor 2 minuten op 750 watt.


Notities

Als je geen magnetron hebt kun je de cake 25 minuten in de oven bakken op 160c.

Maak de mugcake met deze gesmolten chocolade voor een extra smeuïge twist!

Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, mug, cake, snel, chocolade, snelle, cake

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

One Comment

  1. Avatar foto
    MARIJKE PALMEN

    Hoi Oanh
    Laatst heb ik bij een bestelling van je en zakje poeder “Cake in a cup chocolate&caramel” ontvangen.
    Helaas is de bereidingswijze geheel in het Deens geschreven en weet ik niet hoe hem te bereiden.
    Ik heb kunnen ontcijferen dat hij 1 minuut in de magnetron moet, maar ik weet niet wat er nog aan toe te voegen. Kun jij me verder helpen.
    Alvast bedankt.
    Marijke Palmen.

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.