Omschrijving
Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.
Ingrediënten
- 1 ei
- 25 g roomkaas
- 35 g amandelmeel (klik)
- 20 g bruine suikervervanger (klik)
- 5 g boter
- 1/2 tl vanille-extract (klik)
- 1/4 limoensap en de schil
Glazuur:
- 20 g poedersuikervervanger (klik)
- sap van 1/4 limoen
- limoenschijfjes ter garnering
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 160c.
Smelt de boter en meng alle ingrediënten (behalve de glazuur ingrediënten) tot een egale massa.
Vul de cupcake vormpjes en bak de cakejes 30 minuten in de oven.
Als de cakejes klaar zijn kun je het glazuur maken door de frost te mengen met de limoensap.
Verdeel het glazuur over de cakjes zodra ze zijn afgekoeld.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, limoen, cake, cakejes, muffins,