Zachte limoen cakejes!

Voor de Wednesday Challenge van deze week heb ik deze limoen cakejes gemaakt. Lekker fris en fruitig door de limoen! Ze zijn makkelijk om te maken en je geeft er eenvoudig een eigen twist aan.

Klik hier voor meer muffin recepten.

Ik heb deze bakvorm gebruikt.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Zachte limoen cakejes!

  • Bereidingstijd: 35 minuten
  • Porties: 2
  • Aantal koolhydraten: 1.5 khd per cakeje

Omschrijving

Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.


Ingrediënten

Glazuur:


Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 160c.
Smelt de boter en meng alle ingrediënten (behalve de glazuur ingrediënten) tot een egale massa.
Vul de cupcake vormpjes en bak de cakejes 30 minuten in de oven.

Als de cakejes klaar zijn kun je het glazuur maken door de frost te mengen met de limoensap.
Verdeel het glazuur over de cakjes zodra ze zijn afgekoeld.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, limoen, cake, cakejes, muffins,

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

10 Comments

  1. Heb je ook een alternatief voor de frost? Deze is hier in het dorp niet te koop ?

  2. Bedankt! Kan je me nog zeggen hoeveel koolhydraten per stuk?

  3. Lijkt me erg lekker, ik ga eens bestellen bij steviaproducts.be.

  4. Is er een alternatief voor het amandelmeel?

    • Hoi Joke,

      Er zijn verschillende melen die je kunt gebruiken, alleen zijn ze niet 1 op 1 te vervangen. 🙂

      Groetjes Oanh

  5. Beste Oanh, ik ben niet dol op limoen, waarmee kan ik het sap vervangen of kan ik t gewoon weglaten?

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.