Ingrediënten
- 6 bitterkoekjes volgens dit recept
- 125 g amandelmeel (klik)
- 30 g cacaopoeder
- snufje zout
- 50 g gesmolten roomboter
- 25 g volle kwark (of Griekse yoghurt of roomkaas)
- 2 eieren en 2 eidooiers (de eidooiers die je over hebt van het maken van de bitterkoekjes)
- 50 g erythritol (klik)
- 1 tl vanille-extract (klik)
Bereidingswijze
Maak de bitterkoekjes volgens dit recept.
Verwarm de oven op 160c.
Breek de bitterkoekjes in stukken en meng het met de rest van de ingrediënten.
Verdeel het mengsel over 3 vormpjes en bak de cakejes 25 minuten in de oven.
Sleutelwoorden: koolhydraatarm, koolhydraatbewust, low carb, keto, koolhydraatbeperkt, glutenvrij, cake, cakejes, chocolade, bitterkoek, bitterkoekjes