Ingrediënten
- 25 g uien
- 1 teentje knoflook
- olie
- 100 g gehakt
- 50 g peen
- 50 g bleekselderij
- 1 tl Italiaanse kruiden
- 20 ml sojasaus
- snuf peper
- snuf zout
- 200 ml pastasaus (klik)
- 100 g koolhydraatarme pasta naar keuze (klik)
- 100 ml bechamelsaus (klik)
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 160c.
Snipper het uitje en de knoflook en fruit het in een pan met olie.
Rul het gehakt, snijd de peen en bleekselderij in stukjes en bak het mee.
Voeg de Italiaanse kruiden, sojasaus, peper en zout toe.
Voeg de pastasaus toe en laat het pruttelen tot de peen beetgaar is gebakken.
Kook ondertussen de pasta volgens de bereidingswijze en maak de bechamelsaus volgens dit recept.
Roer de pasta door de pastasaus en schep het in een ovenschaal.
Schep de bechamelsaus erover en bak de lasagnette 25 minuten goudbruin in de oven.
Sleutelwoorden: koolhydraatarm, lasagne, pasta, ovenschotel, lasagnette, keto, lowcarb,