Koolhydraatarme lasagnette!

Ik heb deze lasagnette gemaakt met zelfgemaakte pastasaus, bechamelsaus en de koolhydraatarme pasta uit mijn winkeltje (klik hier). Hij is heerlijk geworden en het valt zonder twijfel onder de categorie comfort food! Je kunt de koolhydraatarme pasta ook vervangen met courgette of bijvoorbeeld aubergine.
Ik heb deze pastasaus en deze bechamelsaus gemaakt, heerlijk lekker alles home made!

Heb je deze moussaka al eens gemaakt? Een heerlijke aanrader!

Bekijk mijn boeken hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Lasagnette

  • Bereidingstijd: 35 minuten
  • Porties: 2 porties
  • Aantal koolhydraten: 12 g khd per portie

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Snipper het uitje en de knoflook en fruit het in een pan met olie.
Rul het gehakt, snijd de peen en bleekselderij in stukjes en bak het mee.
Voeg de Italiaanse kruiden, sojasaus, peper en zout toe.
Voeg de pastasaus toe en laat het pruttelen tot de peen beetgaar is gebakken.
Kook ondertussen de tubetti volgens de bereidingswijze en maak de bechamelsaus volgens dit recept. 
Roer de tubetti door de pastasaus en schep het in een ovenschaal.
Schep de bechamelsaus erover en bak de lasagnette 25 minuten goudbruin in de oven.


Sleutelwoorden: koolhydraatarm, lasagne, pasta, ovenschotel, lasagnette, keto, lowcarb,

Heb je mijn ebook, snelle, makkelijke toegankelijke recepten al gezien?

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.