Omschrijving
Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.
Ingrediënten
- 150 g speculaas koekjes (klik)
- 60 g ongezouten roomboter
Vulling:
- 3 gelatine blaadjes
- 400 g roomkaas
- 150 ml slagroom
- 2 tl vanille-extract (klik)
- 40 g bruine suikervervanger (klik)
Topping:
Bereidingswijze
Smelt de boter in een pan en maal de koekjes fijn met de keukenmachine.
Wel de gelatineblaadjes 5 minuten in een kommetje water. Meng de roomkaas, slagroom, vanille en bruine suikervervanger. Kook de gelatineblaadjes in een pan met 2 el water en meng het bij het romige mengsel. Schep het mengsel bovenop de bodem en laat de taart minimaal 3 uur opstijven in de koelkast. Versier de taart met speculaas spread en verkruimelde speculaas koekjes.
Notities
Tip: Versier de taart met vers geklopte slagroom!
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, cheesecake, taart, sinterklaas, speculaas, speculoos