Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Speculaas Cheesecake

  • Bereidingstijd: 3,5 uur
  • Porties: 8 punten

Omschrijving

Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.


Ingrediënten

Vulling:

Topping:


Bereidingswijze

Smelt de boter in een pan en maal de koekjes fijn met de keukenmachine.
Wel de gelatineblaadjes 5 minuten in een kommetje water. Meng de roomkaas, slagroom, vanille en bruine suikervervanger. Kook de gelatineblaadjes in een pan met 2 el water en meng het bij het romige mengsel. Schep het mengsel bovenop de bodem en laat de taart minimaal 3 uur opstijven in de koelkast. Versier de taart met speculaas spread en verkruimelde speculaas koekjes.


Notities

Tip: Versier de taart met vers geklopte slagroom!

Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, cheesecake, taart, sinterklaas, speculaas, speculoos