Speculaas Cheesecake

Ik heb voor het aankomend sinterklaasfeest deze overheerlijke cheesecake gemaakt met deze speculaas koekjes en deze speculaas pasta/speculoos die ik eerder heb gemaakt. Je maakt de taart makkelijk van tevoren. Versier de taart wel op het laatst pas met de speculaas koekjes zodat ze nog lekker krokant blijven!

Ik heb de taart gemaakt met deze springvorm.

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Speculaas Cheesecake

  • Bereidingstijd: 3,5 uur
  • Porties: 8 punten

Omschrijving

Klik op de gekleurde ingrediƫnten om te zien welke producten ik gebruik.


Ingrediƫnten

Vulling:

Topping:


Bereidingswijze

Smelt de boter in een pan en maal de koekjes fijn met de keukenmachine.
Wel de gelatineblaadjes 5 minuten in een kommetje water. Meng de roomkaas, slagroom, vanille en bruine suikervervanger. Kook de gelatineblaadjes in een pan met 2 el water en meng het bij het romige mengsel. Schep het mengsel bovenop de bodem en laat de taart minimaal 3 uur opstijven in de koelkast. Versier de taart met speculaas spread en verkruimelde speculaas koekjes.


Notities

Tip: Versier de taart met vers geklopte slagroom!

Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, cheesecake, taart, sinterklaas, speculaas, speculoos

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.