Speculaas koekjes

Ik heb deze heerlijke speculaas koekjes gemaakt voor het sinterklaasfeest. De afgelopen dagen ben ik druk bezig geweest met het inpakken van alle kruidenpotjes die binnen waren gekomen en zijn wij druk bezig geweest met het maken van surprises! De speculaas koekjes en cheesecake zijn al vaker genoemd als verzoekje bij de challenge day. Eerder heb ik ook deze speculoos / speculaas pasta gemaakt. En aangezien er geen challange was deze week, deel ik nu het recept van deze koekjes en deze overheerlijke speculaas cheesecake!

Ik heb de koekjes gebakken met deze suikervervanger. Met behulp van deze suikervervanger worden de baksels eerder krokant dan bijvoorbeeld de bruine suikervervanger.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Speculaas koekjes

  • Bereidingstijd: 1 uur
  • Porties: 15 stuks

Omschrijving

Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.


Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 150c. Meng alle ingrediënten tot een deeg. Wikkel het deeg in vershoudfolie en lef het minimaal 30 minuten in de koelkast. Maak 15 koekjes van het deeg en bak de koekjes 15 minuten in de oven.


Notities

Tip: Deze koekjes zijn ook heerlijk als taartbodem!

Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, speculaas, koek, koekjes, sinterklaas,

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.