Over mij

Wie ben ik

Mijn naam is Oanh (je spreekt het uit als Johan zonder de J) een 34 jarige Alkmaarder. Ik ben recepten ontwikkelaar, gespecialiseerd in koolhydraatarme recepten en kookboeken-auteur van 6 boeken en eigenaar van Oanh’s Winkeltje. Oanh’s Winkeltje is een online winkel waar ik mijn favoriete bakvormen en food producten verkoop die je veel tegenkomt in recepten van mijn website en mijn 6 kookboeken.

Wat doe ik

Heerlijke en eenvoudige gerechten maken en daar van genieten is altijd al een passie van mij geweest. Naast bezig zijn met eten is fotografie ook een grote hobby. Eind juni 2015 heb ik deze twee hobby’s gecombineerd en ben ik een facebookgroep begonnen gericht op koolhydraatarme gerechten waar volgers recepten kunnen delen en zich kunnen laten motiveren en inspireren. Al snel maakte ik een eigen website en Facebookpagina waar al mijn recepten te vinden zijn. Omdat ik regelmatig vragen krijg over welke bakvormen en producten ik gebruik, heb ik besloten om mijn eigen online winkeltje te beginnen. Op deze manier hoop ik een compleet platform te bieden zodat het volgen van koolhydraatarme lifestyle niet zo moeilijk hoeft te zijn, vooral heel erg leuk en bovenal lekker is!

Waarom doe ik wat ik doe?

De reden dat ik mij richt op koolhydraatarme gerechten begon bij de wens om af te vallen, gevoelige darmen en eczeem. Het afvallen lukte en tegelijkertijd werd mijn huid weer mooi en deden mijn darmen het weer naar behoren!
Ik ben met andere woorden ontzettend blij met deze lifestyle. Ik voel me fitter, heb balans, kan blijven genieten van lekker eten door heerlijke gerechten te maken en voel me daar als een vis in het water bij! Het delen van deze gerechten en het praten over eten met anderen maakt dit 1.000.000 keer leuker!

Ik wens jullie allemaal veel plezier en eet smakelijk met koolhydraatarm eten!

Over Oanh’s Winkeltje (onderdeel van Oanh’s Kitchen)

Samen met mijn boeken, is Oanh’s Winkeltje toch wel het allerleukst wat ik voor Oanh’s Kitchen heb gedaan. Mijn eigen online winkeltje, waar ik met liefde en passie aan heb gewerkt. Van eigen illustraties die ik samen met mijn man heb gemaakt, naar het ontwerpen van de kaartjes voor de bestellingen waar ik een persoonlijk handgeschreven bedankje op schrijf tot het uitzoeken van duurzaam verzend- en verpakkingsmateriaal!

Oanh’s winkeltje is een online winkeltje die door mij wordt gerund, vanuit mijn werkkamertje vanuit ons huis. Ik verkoop er alle bakvormen die ik gebruik in mijn boeken en recepten die op deze website staan. Ook verkoop ik mijn favoriete puur en natuurlijke eiwitpoeders en tot slot natuurlijk de suikervervangers. Mijn favoriete suikervervanger, bruine suikervervanger, poedersuikervervanger en stroopvervanger die jullie vast wel zijn tegengekomen in een van mijn recepten! Ik hoop dat je Oanh’s Winkeltje net zo prachtig vindt als ik en dat mijn passie bij elke bestelling wordt overgebracht!

Liefs Oanh