Samenwerken

SAMENWERKEN

Met ruim 65.000 unieke bezoekers is Oanh’s Kitchen een van de bekendste foodblogger en kookboekenauteur (5 boeken) die zich richt op koolhydraatarme en glutenvrije recepten zonder toegevoegde suikers. Deze bezoekers staan garant voor ruim 300.000 pageviews per maand.

De bezoekers van Oanh’s Kitchen zijn voornamelijk vrouwen in de leeftijd van 25 – 65 jaar (die koolhydraten willen minderen omdat zij zich er beter bij voelen, om gezondheidsredenen bijvoorbeeld diabetes type 2, met de wens om af te vallen, etc). Ze houden allemaal van smakelijke gerechten, mooie en vooral ook eenvoudig te bereiden recepten.

SOCIAL MEDIA BEREIK
  • Facebook pagina = 49.000+
  • Facebook groep = 36.000+
  • Instagram = 24.800+
  • YouTube = 1000+
  • Nieuwsbrief = 7.000+
  • Facebook Oanh’s Winkeltje = 7.000+
  • Instagram Oanh’s Winkeltje = 2.300+

ADVERTENTIEMOGELIJKHEDEN

ADVERTORIAL

Met een advertorial breng ik op Oanh’s Kitchen.nl jouw product en bedrijf onder de aandacht. Dit kan bijvoorbeeld door het maken van een recept, een winactie of iets heel anders. Ieder artikel wordt op maat gemaakt en afgestemd op de doelgroep voor een optimaal resultaat.

LANGDURIG PARTNERSHIP / AMBASSADEURSCHAP

Meerdere artikelen en social posts verspreid over een langere periode voor een effectief resultaat.

PRODUCT PLACEMENT

Een post op Instagram (stories) met een nieuw product of recept, een goede tip via een Facebookpost, er is van alles mogelijk!

ADVERTEREN OP SOCIAL MEDIA

Promotie van jouw merk of product op één of meerdere social kanalen. Denk bijvoorbeeld aan een recept op Instagram, een Instagram story of een winactie.

BANNERS

Een banner is een afbeelding of tekst die op elke pagina te zien is in de zijbalk van het blog en zal linken naar uw eigen website. Dat geeft een groot bereik in korte tijd.

LATEN WE SAMENWERKEN!

Wil je meer weten over de advertentiemogelijkheden, schroom dan niet om contact op te nemen via info@oanhskitchen.nl.

Oanh’s Kitchen is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 65538234