Voor de challenge ben ik vroeg aan de slag gegaan vandaag! Ik heb leuke recepten gemaakt voor Pasen waaronder deze chocolade kokos balletjes. Ze zijn leuk en makkelijk om te maken en niet alleen leuk voor Pasen, maar bijvoorbeeld ook een high tea of in de middag onder het genot van een lekker bakje koffie of thee.
Klik hier voor meer zoete recepten!
Print
Chocolade kokos balletjes!
- Bereidingstijd: 20 minuten
- Porties: 7 balletjes
- Aantal koolhydraten: 1,3 g khd per balletje
Ingrediënten
Balletjes:
- 30 g amandelmeel (klik)
- 70 g kokosrasp
- 45 g stroopvervanger (klik)
- 15 ml romige kokosmelk
- 1 tl vanille-extract (klik)
Chocolade topping:
Bereidingswijze
Meng de ingrediënten van de balletjes en maak er 7 balletjes van.
Smelt de chocolade au-bain marie en haal de balletjes door de pure chocolade.
Drizzle de gesmolten witte chocolade over de balletjes en laat de balletjes uitharden in de koelkast.
Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!
