Vanmorgen heb ik deze heerlijke currybroodjes en frambozencakejes gemaakt met de pannenkoekenmaker uit mijn winkeltje.
Deze currybroodjes zijn overheerlijk in combinatie met bijvoorbeeld een smakelijke curry! Je hebt ze in 10 minuten op tafel getoverd en je kan er natuurlijk altijd een eigen draai aan geven. Kies er bijvoorbeeld voor om de kerrie te vervangen met andere heerlijke kruiden!
Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!
PrintCurrybroodjes!
- Bereidingstijd: 15 minuten
- Porties: 2
- Aantal koolhydraten: 2.5 g khd per stuk
Omschrijving
Klik hier voor meer recepten met de pannenkoekenmaker.
Ingrediënten
- 2 takjes verse koriander
- 60 g amandelmeel (klik)
- 5 g eiwitpoeder (klik)
- 10 g gesmolten boter
- 1 ei
- 50 g volle kwark
- 2 tl kerrie massala
- 1/2 tl sambal
- 1/2 tl wijnsteenbakpoeder (klik)
- snufje zout
Bereidingswijze
Verwarm de pannenkoekenmaker en draai het knopje met het streepje recht in het midden.
Snijd ondertussen de koriander klein en meng het met de rest van de ingrediënten tot een egaal mengsel.
Vet de bakvorm in met een beetje olie en verdeel het mengsel over de 2 bakvormpjes.
Bak de curry broodjes ongeveer 6 minuten in de pannenkoekenmaker.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, curry, broodjes, kerrie, brood, pannenkoekenmaker, pannenkoek,
Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!
Als ik deze zou willen maken zonder pannenkoekenmaker, hoe doe ik dit dan?
Helaas hebben we momenteel een hele kleine keuken dus een pannenkoekenmaker gaat voorlopig niet passen.
Ze waren echt heel erg lekker, heb ze zonder koriander en sambal gemaakt. Heerlijk met geitenkaas, stoofpot of curry.
Ahh superleuk om te lezen! Fijn dat je hebt genoten Judith 💝