Griekse yoghurt met kaneel crunchies

Dit is by far, mijn go to ontbijt als ik een drukke dag voor de boeg heb. Het is makkelijk, snel en lekker! Ik hou van kaneel crunchies het is een supervervanger voor krokante muesli. De smaak is voortreffelijk en met wat vers fruit ben ik helemaal klaar voor de dag!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Griekse yoghurt met kaneel crunchies

  • Auteur: Oanh

Ingrediënten


Bereidingswijze

 Heerlijk voor door de Griekse yoghurt of door desserts!


 

 

2 Comments

  1. Geweldig mooie site geworden. Ik zal hem zeker aanbevelen bij vrienden die van plan zijn kha te gaan eten. Hier hou ik van! Overzichtelijk en zonder commentaren van andere er bij. Top gedaan meid!!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.