Vanochtend heb ik deze crackers gemaakt voor de aankomende dagen! Ik vind het ideaal om een voorraadje te hebben. Beleg de crackers met beleg naar keuze voor het ontbijt of als tussendoortje. Ik heb ook 3 hoopjes geraspte kaas erbij gelegd voor eenvoudige kaascrackers.
Klik hier voor meer cracker recepten.
Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!
PrintKoolhydraatarme crackers!
- Bereidingstijd: 30 minuten
- Porties: 25
- Aantal koolhydraten: 0.7 g khd per cracker
Ingrediënten
- 50 g gebroken lijnzaad (klik)
- 30 g sesamzaadjes
- 50 g pompoenpitten
- 5 g psylliumvezels (klik)
- 30 g hennepzaad
- 25 g geraspte kaas
- 2 eieren
- snufje zout
- topping: geraspte kaas
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 160c.
Meng alle ingrediënten tot een mooie massa en leg het op een bakmat (of vel bakpapier).
Gebruik een natte pannenlikker om alles goed aan te drukken.
Hoe dunner de cracker, hoe beter en krokanter!
Strooi de geraspte kaas over het geheel en bak de crackers ongeveer 20 minuten in de oven.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, cracker, crackers, toast,
Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!
Lijkt me heerlijk als ik thuis ben van vakantie ga ik deze zeker maken ?