Koolhydraatarme crackers!

Vanochtend heb ik deze crackers gemaakt voor de aankomende dagen! Ik vind het ideaal om een voorraadje te hebben. Beleg de crackers met beleg naar keuze voor het ontbijt of als tussendoortje. Ik heb ook 3 hoopjes geraspte kaas erbij gelegd voor eenvoudige kaascrackers.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Koolhydraatarme crackers!

  • Bereidingstijd: 30 minuten
  • Porties: 25
  • Aantal koolhydraten: 0.7 g khd per cracker

Ingrediënten

  • 50 g gebroken lijnzaad
  • 30 g sesamzaadjes
  • 50 g pompoenpitten
  • 5 g psylliumvezels
  • 30 g hennepzaad
  • 25 g geraspte kaas
  • 2 eieren
  • snufje zout
  • topping: geraspte kaas

Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Meng alle ingrediënten tot een mooie massa en leg het op een bakmat (of vel bakpapier).
Gebruik een natte pannenlikker om alles goed aan te drukken.
Hoe dunner de cracker, hoe beter en krokanter!
Strooi de geraspte kaas over het geheel en bak de crackers ongeveer 20 minuten in de oven.

 


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, cracker, crackers, toast,

One Comment

  1. Lijkt me heerlijk als ik thuis ben van vakantie ga ik deze zeker maken 😁

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.