Voor deze Wednesday Challenge heb ik de omeletmaker gebruikt.
Man man man, wat is dat ding handig!
Een stuk sneller en zuiniger in vergelijking met de oven.
Daarnaast is deze beauty met frambozen en chocolade dankzij de omeletmaker ook super moist waar baksels uit de oven vaak wat droger kunnen uitpakken!
Ze zijn al op en OH WAT WAREN ZE LEKKER!
Ze is gemaakt zonder amandelmeel (waar een aantal om vroegen) en in 15 minuten tevoorschijn getoverd!
Gemaakt met de omeletmaker.Als jullie geen omeletmaker hebben, kan ze ook worden gemaakt in de oven.
Ingrediënten 2 stuks
8 khd per stuk-
- 3 eiwitten
-
- snufje zout
- 65 g kokosmeel (niet superfijne kokosmeel, maar lichtelijk grof)
- 15 g Sukrin+
- 1 tl wijnsteenbakpoeder
- snufje zout
- 65 g Griekse yoghurt
- 2 tl vanille-extract
- 15 g smelt chocolade
- 20 g frambozen
Garnering:
- frambozen
- Sukrin Melis
Bereidingswijze:
Klop de eiwitten stijf met een snufje zout.
Meng in een aparte schaal de kokosmeel en de rest van de ingrediënten.
Spatel geleidelijk aan en luchtig het kokosmeel mengsel door de stijfgeklopte eiwitten.
Verdeel het mengsel over de 2 omelet vormpjes en bak ze 10 minuten.
Draai ze eventueel voorzichtig om zodat ze aan beide kanten mooi goudbruin zijn.
Garneer tot slot met verse frambozen en Sukrin Melis.
Geniet! X
Ps: Let op dat het dus geen superfijne kokosmeel is. De kokosmeel die ik heb gebruikt is wat grof. Als je merkt dat je beslag te droog is, voeg je wat meer Griekse yoghurt toe.
Zou je eventueel de frambozen ( of bessen) ook door het beslag kunnen doen?
Het lijkt me super-lekker!!
Ik zou het gewoon proberen 🙂
Ja tuurlijk!! 🤗
Oanh, Zou dit ook kunnen in een wafelmaker?