Koolhydraatarme hartige broodjes!

Ik heb weer een lekker recept voor hartige broodjes uit de pannenkoekenmaker. Ze smaken een beetje naar kaas/uien broodjes en ze lijken mij ook heerlijke met chorizo of salami! Kortom, weer een dikke aanrader en je hebt hem weer zò op tafel geflanst! Voor de èchte kaas-uienbrood look maak ik ze de volgende keer met de uien erbovenop, zodat ze dus echt lijken op een kaas uienbroodje of pizza. De smaak is in ieder geval weer helemaal top!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Koolhydraatarme hartige broodjes!

  • Bereidingstijd: 15 minuten
  • Porties: 2
  • Aantal koolhydraten: 5.8 g khd per stuk

Omschrijving

 

Ik heb ze natuurlijk gemaakt met deze pannenkoekenmaker. Een ideaal apparaat waarmee je in een handomdraai de lekkerste broodjes, cakejes en baksels maakt! Kijk hier voor meer recepten met de pannenkoekenmaker.


Ingrediënten


Bereidingswijze

Zet de pannenkoeken maker aan en draai de temperatuur regelaar op de lage warmtestand zodat het streepje recht in het midden staat.
Doe in beide vormen een beetje kokosolie of spray het in met olijfolie.

Snijd de ui in dunne ringen.
Meng alle ingrediënten tot een egaal mengsel en verdeel het mengsel over de 2 vormpjes.
Verdeel het mengsel over beide vormpjes en bak de pannenkoeken ongeveer 5 minuten in het apparaat.


Notities

Je kan de broodjes ook in de oven maken. Bak de broodjes dan bijvoorbeeld in deze bakvorm voor 25 minuten op 180c!

Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, brood, broodjes, hartig, pannenkoek, pannenkoekenmaker,

2 Comments

  1. Hoi, Gefeliciteerd met je nieuwe webshop. Ik heb een kookboek gekregen voor kerst. Blij mee. Suggestie voor verbetering van je webshop. Maak een kopje in je menu voor bakbenodigdheden, of handig bij het bakken/koken. Dan verkoop je vast meer. Nu moet ik zoeken. Succes!

    • Bedankt! Ik sta altijd open voor feedback. Ik ga er zeker wat mee doen. Heel veel plezier met het kookboek hoor Toni! Groetjes Oanh

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.