Stol-cake!

Ik heb bij de stol cake deze koollhydraatarme marsepein gebruikt omdat mij dat een hemelse combinatie leek en het is verrukkelijk geworden! Je kunt natuurlijk ook kiezen voor spijs. Maak dan de spijs volgens dit recept. Dit recept is onwijs leuk om te maken voor de kerst, maar ook met Pasen is het een dikke hit. Heerlijk met deze poedersuikervervanger eroverheen gestrooid. Dat is genieten geblazen!

Ik heb de cake gebakken met deze bakvorm.

Kijk hier voor meer kerst recepten!

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Koolhydraatarme stol-cake!

  • Bereidingstijd: 45 minuten
  • Porties: 12
  • Aantal koolhydraten: 3 khd per plakje zonder rozijnen (6.1 gram koolhydraten met rozijnen)

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Meng alle ingrediënten (behalve de marsepein) tot een egaal mengsel en schep het mengsel in de bakvorm.
Rol de marsepein uit totdat hij over de breedte past van de bakvorm en leg hem in het midden bovenop het mengsel.
Bak de stol-cake 35 minuten in de oven.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, kerst, stol, cake, marsepein,

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

4 Comments

  1. Mag het ook met Griekse yoghurt

  2. Heb de stol vanmiddag gemaakt, te kleine vorm voor hoeveelheid beslag.
    Kleine cupcakevormpjes gevuld met het overige. Aan beslag naast rozijnen ook handje geplette notenmix toegevoegd. Hemels lekkere stol….Thnx voor het recept!

  3. Welk eiwitpoeder kies ik?

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.